Femte dagen hemma

Från att ha följt efter oss som en skugga vågar hon nu ta ut svängarna lite. När vi går runt gården kan hon få får sig att springa till ytterdörren för att sedan rusa tillbaka till oss. Fortfarande blir hon alldeles darrig i bakbenen om hon ser något nytt, t.ex en cykel eller en människa. Hundar verkar dock okej, vi har sett flera stycken på håll och hon verkar inte ens se dem. I natt var det jobbigt, hon gjorde doo-doo på golvet kl 5 och när jag skulle ta upp det så sprang hon runt i kiss och bajs och var glad som aldrig förr. Den lilla dåren =) Hon somnade om efter att Fredrik gått till jobbet och sov till niotiden. Skönt! Hon har börjat låta på olika sätt, små skall och morr oftast när hon leker med saker. Hur ska man reagera då? Någon som vet? Vi säger åt henne direkt om hon låter mot folk. Hon blir väldigt go mot alla som hälsar på efter 5 minuter, då går det bra att gosa och mysa med besökarna.


Doris på soffan.

På bushumör. Hon har lärt sig att ta sig ner från soffan nu, men hon kommer inte upp...


Pluttan!


Så tjusig.

Kommentarer
Postat av: Jonna

Gud vilken FIN hund!! Lycka till med allt! Hoppas uppfostran av denna lilla valp går bra, för det är en underbar hundras du har i din ägo :)

2009-05-12 @ 13:13:40
Postat av: Lisa

Guuud vilken fin liten prinsessa! halkade in på din blogg, har en grandiskille på 11 mån själv, det är min andra, världens bästa ras!

2011-04-14 @ 14:34:13
URL: http://lacelola.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0