Ny blogg!

Mina kära chefer på Gefle Dagblad fick utan min vetskap nos (haha, nos...) på Doris blogg. De ville så gärna att vi fortsätter blogga på Gefle Dagblads webb! Det gör vi gärna, med lite tur kanske vi får fler läsare och bra tips och trix (och förmaningar...) från andra hundägare.

De har fixat en jättefin blogg till oss.

Fortsätt följa oss här!

Kommentarer
Postat av: Birgit Nuorimaa

Hej! Trevligt att få se en halvsyster till min hund samma mor. Min hund är född 2007 04 30 och blir snart två år. Jag har under åren haft lite olika raser just nu har vi även en Briard hane, dessa två har verkligen roligt ihop. Briarden har även skött en hel del fostran på gott och ont. min upptäckt är att dessa hundar GD är väldigt lättlärda och milda hundar, inga höga röster eller hårda förmaningar utan lungt och fint. Skulle jag ryta i nån gång sitter en st GD i soffan med sänkt huvud och världens sorgsnaste blick ända tills jag hör och häpna ber damen om ursäkt vilket hon då vill tänka på en stund innan hon godkänner den. Du har alltså blivit ägare till en av världens underbaraste raser. Om jag får leva och ha hälsan blir nästa hund en grandis igen. Lycka Till! från Birgit och Dazling

2009-02-10 @ 13:18:50
Postat av: maria

Hej! vad roligt med en grandisblogg till! var kommer eran lilla Doris ifrån? Vi har en liten här som är 11 veckor på måndag. Ni har inte tänkt sätta ut någon vikttabell? kulatt jämföra!



mvh/Maria

2009-10-23 @ 15:54:38
URL: http://gdmaria.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0